KOERS


Música que surt de l'ànima i viatja més enllà de

les fronteres, cultures i creences.

Koers es ritme en llengua afrikáans, però també és Groove, és Energia, és Color i Missatge. Koers és una formació en essència roots, viatjant des de el new wave, dub, pop, rock però sempre passant pel seu filtre reggae marca de la casa.

Koers transmet, perquè hi ha un missatge darrera de cada cançó i un sol objectiu: trencar amb la música, les barreres que divideixen la nostra societat.

La banda neix a Lleida el setembre del 2014. Des d'un principi la seva natura mestissa aporta originalitat i frescor a les seves sus cançons. 5 meses després de la seva formació guanyen el concurso Directe 2015 amb el premio de tocar a la Festa Major de Lleida (maig, 2016). Aquesta serà la llavor i impuls pel primer EP Unity in Diversity (El Tercero Studio, 2016) gravada, editada i masteritzada por Carlos Manzanares.

---------------

Després d'aquests anys instaurant la banda, por fi, a la tardor de 2017 veurà la llum el seu primer llarga durada "UNBROKEN," un primer àlbum del qual es podrà gaudir d'un tast previ aquest mateix juny amb la cançó "Fins al Final."
La presentació en directe del disc "UNBROKEN" tindrà lloc a El Molino, Barcelona, el dia 22 de Novembre.

El Single "Fins al Final" representa i engloba el missatge de l'àlbum "UNBROKEN." Representa unió, força i família. Tres conceptes essencials per portar una vida de noves experiències, provar i no tenir por a cap obstacle.

Aquest significat es vincula en el videoclip, el qual es revelarà la voluntat de viure i sentir sense temor a les dificultats, ensenyant aquella part més profunda dels components de la banda i el seu entorn.

"UNBROKEN" exhibirà la naturalitat de la banda, despatxant qualsevol façana. El disc pretendrà manifestar en cada so l'energia i la realitat de KOERS, les seves vivències, les bones i males experiències, amb furor i molt sentiment.

"UNBROKEN" s'espera expressiu, un missatgee amb molt caràcter, des de tots els aspectes de la banda.


------------------------------------------------------------------------------------------------

Música que sale del alma y viaja más allà de

las fronteras, culturas y creencias.


Koers es Ritmo en lengua afrikáans, pero tambiés es Groove, es Energía, es color y Mensaje. Koers es una formación en esencia roots, viajando desde el new wave, dub, pop, rock pero siempre pasando por su filtro reggae marca de la casa.

Koers transmite, porque hay un mensaje detràs de cada canción, y un solo objetivo: romper con la música, las barreras que dividen nuestra sociedad.

La banda nace en Lleida el septiembre de 2014. Desde un principio su naturaleza mestiza aporta originalidad y frescura a sus canciones. 5 meses después de su formación ganan el concurso Directe 2015 con el premio de tocar en la Fiesta Mayor de Lleida (mayo 2016). Esta será la semilla e impulso para el primer EP Unity in Diversity (El Tercero Studio, 2106) grabado, editado y masterizado por Carlos Manzanares.


---------------

Despuéss de estos años instaurando la banda, por fin, en otoño de este 2017 verá la luz su primera larga duración “UNBROKEN,” un primer álbum del cual se podrá disfrutar de una cata previa este mismo Junio con la canción, “Fins al Final.”
La presentación en directo del disco “UNBROKEN” tendrá lugar en El Molino, Barcelona, el día 22 de Noviembre.

El Single “Fins al Final” representa y engloba el mensaje del álbum “UNBROKEN.” Representa Unión, fuerza y familia. Tres conceptos esenciales para llevar una vida de nuevas experiencias, atreverse y no tener miedo a ningún obstáculo.

Este significado se vincula en el videoclip, el cual se revelará la voluntad de vivir y sentir sin temor a las dificultades, enseñando aquella parte más profunda de los componentes de la banda y su entorno.

“UNBROKEN” exhibirá la naturalidad de la banda, despachando cualquier fachada. El disco pretenderá manifestar en cada sonido la energía y la realidad de KOERS, sus vivencias, las buenas y malas experiencias, con furor y mucho sentimiento.

“UNBROKEN” se espera expresivo, un mensaje con mucho carácter, desde todos los aspectos de la banda. 


MORE INFORMATION


Pròximament nou disc: Tardor del 2017
(Halley Records)


VIDEO

FINS AL FINAL